Disclaimer

 

Via deze website verstrekt De taart van m’n tante informatie over haar producten en diensten. U kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen.

Als u er zeker van wilt zijn dat we zijn geopend en/of opzoek bent naar een specifiek product bel ons eerst. +31(0)20-7764600 of stuur een email naar: info@detaart.com

De taart van m’n tante besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid, juistheid en volledigheid van de informatie die op de website is vermeld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde informatie op de website niet meer actueel, volledig of correct is. De taart van m’n tante is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die te wijten is aan onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie of het niet actueel zijn hiervan.

De op de website afgebeelde gegevens waaronder begrepen teksten foto’s, illustraties, grafisch materiaal zijn eigendom van De taart van m’n tante. Ze worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

 

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden